Over DigiLeaps - Digitaal Marketing Bureau

Digitaal Marketing Bureau

DigiLeaps is een digitaal marketing bureau dat zich hoofdzakelijk focust op kleine bedrijven die de digitale sprong willen maken.

We richten ons exclusief op kleine tot middelgrote ondernemingen omdat we geloven dat zij vandaag het meest nood hebben aan digitale oplossingen en er ook het meest kunnen uithalen. Wij hebben daarom gekozen voor eenvoudige processen en duidelijke diensten rond websites & digitale marketing aan te bieden onder één dak.

Net als elk bedrijf heeft u nood aan groei. DigiLeaps biedt online marketing diensten aan die nieuwe klanten aanbrengen en uiteindelijk meer omzet voor uw bedrijf realiseren. Bent u niet meteen op zoek naar nieuwe klanten? Geen probleem, wat als we uw kosten per aangebrachte klant kunnen verminderen of de omzet per klant kunnen verhogen. Dit is ook een groei omdat u uiteindelijk meer winst overhoudt aan het einde van de rit.

Onze klanten besparen geld & genereren meer omzet door onze diensten zoals zoekmachine optimalisatie, social media marketing, mobiele marketing, email marketing & online adverteren en andere digitale diensten.

Ontdek de oprichter

Kristof Herpelinckx - online marketing expert

KRISTOF HERPELINCKX

Oprichter & Zaakvoerder
  • Webdesign
  • SEO
  • Web Analytics
  • Online Marketing

DigiLeaps werd opgericht door Kristof Herpelinckx, een online marketing specialist die onder andere zijn ervaring heeft opgedaan als marketing specialist bij enkele online topbedrijven zoals Netlog, Immoweb, streekpersoneel.be.
Dit na het succesvol beëindigen van zijn Marketing studie aan de Hogeschool Gent en Multimedia aan de Thomas More Hogeschool.

Vandaag is hij sinds enkele jaren actief als online consultant voor media agentschappen waar hij grote merken & multinationals zoals Mazda, Microsoft, Auping, Selexion, Nationale Loterij en vele anderen helpt met hun online zichtbaarheid.

DigiLeaps wil vooral kleine tot middelgrote ondernemingen helpen om de digitale sprong te maken.

Het verhaal achter de naam “DigiLeaps”

Digitaal Marketing Bureau

Digileaps is een samentrekking tussen “digital” (digitaal) en “leaping” (springen, snel bewegen). Bij het bedenken van de bedrijfsnaam hebben heel wat mogelijkheden de revue gepasseerd. Uiteindelijk hebben we voor deze naam gekozen omdat het duidelijk onze missie weerspiegelt.

Wij willen bedrijven ondersteunen bij het maken van de digitale sprong. Geloof het of niet maar België heeft een achterstand op het vlak van digitale marketing. Kunt u ons bijvoorbeeld een goed voorbeeld geven van een Belgische webshop? De meeste top webshops zijn allemaal van buitenlandse oorsprong Bol, Zalando, Coolblue, Pixmania.

Ook op andere vlakken blijven we achterop hinken zoals internetgebruik, mobiel internet en zelfs op vlak van wetgeving.

DigiLeaps beseft dat beweging niet voldoende zal zijn om onze achterstand in te halen we moeten springen op een doordachte manier met een goed zicht waar we landen !

Onze vaardigheden

Bij Digileaps hebben we een brede waaier van vaardigheden & kennis. Naast het bouwen van websites bekijken we vooral samen met u hoe u de online zichtbaarheid van uw bedrijf kunt verbeteren of kun maximaliseren. Een website is één zaak, het genereren van extra bezoeken, omzet is het werk van online specilaisten !

85%

Web Design

85%

HTML, CSS, PHP

100%

Wordpress

100%

Online Advies