SEO bureau

SEO bureau in België - advies over zoekmachine optimalisatie

Bent u op zoek naar een SEO bureau? DigiLeaps is een online marketing bureau dat diensten aanbiedt zoals SEO of zoekmachine optimalisatie. Uw zichtbaarheid in Google verbeteren is één zaak, maar ook bezoekers aantrekken die uiteindelijk converteren is een andere zaak.
Bij DigiLeaps vindt u daarom geen prijslijsten, een verkoper of optimalisatie pakketten. Wij luisteren eerst naar onze klanten, bekijken wat ze willen bereiken vandaag maar ook morgen. Dit laat ons toe om met innovatieve & creatieve oplossingen te komen. Zo alleen kunnen we de beste resultaat garanderen.

Identificatie van problemen & opportuniteiten

Een goed SEO bureau heeft specialisten in dienst die eerst en vooral de problemen en opportuniteiten identificeren. Vergelijk het maar met een dokter die ook eerst een diagnose moet stellen en daarna de juiste medicatie voorschrijft.

Een SEO adviesbureau bekijkt alles met een nieuwe bril, een open kijk en zonder vooroordelen. Na enkele jaren is het niet slecht dat iemand vanuit een ander perspectief uw online strategie tot in detail bekijkt.

Meer bezoekers. Meer Klanten. Meer van alles.

Wist u dat 35% van de mensen enkel op de bovenste resultaten klikken in de zoekresultaten van Google? En 75% van de mensen zelfs niet naar pagina 2 doorklikken? Het is duidelijk, wanneer uw website niet bovenaan verschijnt in de resultaten, dan gaan uw potentiële klanten ergens anders. In het ergste geval komen ze bij uw concurrenten terecht. Een bedrijf dat bovenaan in Google wenst te verschijnen doet beter beroep op een SEO bureau met een team van SEO consultants.

DigiLeaps is een online marketing bureau die SEO diensten aanbiedt zoals SEO bureau’s:

  • Bezoekers verhogen – Uw website in de bovendste resultaten laten verschijnen voor de meest relevante zoekwoorden zal een impact hebben op uw zichtbaarheid in de zoekmachines (meer vertoningen en kliks). De extra bezoeken zullen een impact hebben op het aantal nieuwe klanten en omzet voor uw bedrijf
  • Gebruikservaring verbeteren – SEO is niet alleen de juiste zoekwoord selecteren – het gaat ook om het verbeteren van de algemene gebruikerservaring van diegene die uw website bezoeken. Een goede site structuur, duidelijke call-to-actions maken uw klanten en de zoekmachines blijer, een win-win situatie !
  • Naamsbekendheid versterken – Wanneer u bovenaan verschijnt met uw bedrijf, zullen meer surfers uw bedrijf gezien hebben. Topposities geven u dus meer zichtbaarheid en credibiliteit !
  • Rendabiliteit verhogen – Een goed doordachte SEO champagne heeft een veel grotere ROI dan andere media investeringen zoals advertenties. Via SEO bereikt u mensen die sowieso op zoek zijn naar uw producten en diensten.

SEO bureau met een SEO strategie in 3 stappen

1. SEO Analyse

Voordat we verdere stappen ondernemen is het belangrijk dat we uw huidige situatie goed in kaart brengen. Waar staat u vandaag, wie zijn uw concurrenten, wat is het potentieel binnen de markt, welke zoekwoorden gebruiken uw klanten om u te vinden ?

2. SEO Strategie

Door onze expertise en data uit onze analyse te combineren kunnen we een SEO strategie uitwerken. Een dergelijk plan bevat opportuniteiten op korte termijn en een lange termijn planning. Bedrijven hebben niet alleen nood aan advies maar ook een plan.

3. SEO Acties

Eenmaal uw online strategie werd vastgelegd kunnen we deze verder uitrollen. Aanpassen van uw website, creatie van een nieuwe website, nieuwe teksten uitschrijven, Facebook, Google places optimalisatie, links verzamelen zijn slechts enkele SEO acties

Klaar voor een SEO Bureau?

Op zoek naar SEO bureau? Bij DigiLeaps vindt u experten in zoekmachine optimalisatie.
Kies voor SEO advies dat werkt vandaag en morgen !