Mobiele Marketing

Mobiele Marketing - sms, mobiele sites & mobiele apps

U heeft het waarschijnlijk nog niet gemerkt, maar in veel omringende landen spenderen meer mensen tijd op het mobiel internet dan op hun vaste computer. Het is daarom belangrijk dat u goed begrijpt dat Mobiele Marketing belangrijker is dan ooit. Mis de opportuniteit niet op uw klanten via mobiele marketing te bereiken.

Heel veel websites waaronder de uwe wordt vandaag voor 1/3 van deze bezoekers benaderd via een smartphone of tablet. De vraag is natuurlijk of uw website toegankelijk  is via mobiele toestellen ? Vraag gerust advies aan een mobiele marketing specialist.

Wat is mobiele marketing ?

Mobiele marketing is het promoten van uw productendigitale-diensten via een mobiel toestel zoals een smartphone of tablet. Via mobiele marketing kunt u communiceren en luisteren naar uw klanten op verschillende manieren:

  • verzenden van SMS/MMS berichten naar uw klanten
  • creatie van een mobiele/responsive website & e-mails
  • ontwikkeling van een mobile app voor u klanten

Voordelen van Mobiele marketing

Meteen resultaat – aangezien gebruikers hun telefoon bij zich dragen, kunnen ze uw boodschap meteen zien wanneer het verzonden is. De meeste mensen hebben vandaag ook mobiel internet zodat ze meteen ook toegang hebben tot hun e-mails of social media profielen. Wanneer klanten push berichten toelaten kunt u meteen op het scherm verschijnen.
Goedkoop tot gratis – in vergelijking met bepaalde concurrenten bieden wij websites, e-mails en andere oplossingen aan die sowieso mobiel zijn. U hoeft niet extra te betalen. Mobiele advertenties zijn vandaag soms ook goedkoper omdat er nog weinig concurrentie is.  Het versturen van berichten via social media of uw mobiele app is gewoon gratis.
Meetbaar – net als alle andere online marketing acties kunt u in vele gevallen perfect meten hoeveel mensen uw boodschap gezien hebben, en eventueel doorgeklikt hebben naar uw website.
Betere leads – wanneer klanten zoeken via een telefoon dan is er vaak een bepaalde urgentie. Uiteindelijk kunt via mobiele marketing klanten werven die heel kwaliteitsvol zijn in vergelijking met de traditionele media.

Mobiele marketing Diensten

SMS Marketing

Mobiele Marketing via SMS is nog steeds een van de beste manieren om je klanten te bereiken. Maar liefst 99% van de ontvangers opent namelijk een SMS-bericht. Dit aantal ligt 3 maal hoger dan de openingsratio van een e-mailbericht.

Responsive/mobiele site

Wij zorgen ervoor dat uw website er ook goed uitziet op een smartphone of tablet. Het maakt niet uit via welk toestel uw klanten uw website bekijken, de layout past zich automatisch aan het scherm aan. Zo verliest u geen enkele potentiele klant !

Mobiele E-mails

In 2011 werd slechts 8% van de e-mail gelezen op een mobiele toestel. Vandaag wordt meer dan 50% van de e-mail gelezen op een smartphone of tablet. Wij zorgen er dus voor dat uw e-mail campagnes volledig mobiel vriendelijk zijn : in design & inhoud.

Mobiele Social Media

Het grote voordeel van het gebruik van social media voor uw mobiele communicaties is dat deze platformen sowieso mobiel vriendelijk zijn. U hoeft dus helemaal zelf niet te investeren, maar gewoon uw pagina’s te bouwen met een juist boodschap.

Mobiele Advertenties

Aangezien meer en meer mensen onderweg hun telefoon gebruiken, is het ook belangrijk dat u zichtbaar bent. Bijvoorbeeld met aangepast advertenties met een aparte boodschap. Bijvoorbeeld met uw adres of telefoonnummer. Kies voor mobiele advertenties via google, facebook, foursquare of twitter.

Mobiele Apps

U denk dat een mobiele app voor u wel een ideale manier is met uw klanten te communiceren. Geen probleem wij vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van een mobiele app.