SEO: zoekmachine optimalisatie

SEO: zoekmachine optimalisatieWaarom is SEO belangrijk voor uw bedrijf? Als u eigenaar bent van een bedrijf dan heeft u de laatste tien jaar waarschijnlijk niet geleefd in een ivoren toren. Wanneer dit het geval zou zijn, dan zou uw bedrijf niet meer bestaan. Dan bent u er ook van overtuigd dat de laatste tien jaar het cruciaal is voor bedrijven om online zichtbaar te zijn ! Een website is niet meer  gewoon leuk om te hebben, noch wenselijk maar een noodzaak, essentieel, een must have voor elk bedrijf, klein & groot.

Van een andere kant is het heel normaal dat de term SEO u helemaal niets zegt of u de materie niet kent. Misschien heeft u het al gehoord en SEO staat voor “Search Engine Optimization” of “Zoekmachine Optimalisatie”.  Heel veel bedrijven beseffen dat SEO zeer belangrijk is wanneer ze een website bouwen. Het heeft een directe impact op uw zichtbaarheid in de zoekmachines, wat extra bezoeken zal genereren en waardoor u finaal meer zal verkopen!

Laat uw website zoekmachine vriendelijk maken door een SEO-specialist

Vandaag zijn er in alle mogelijke domeinen bouwpakketen, doe het zelf oplossingen. U kunt natuurlijk zelf uw website bouwen, zelf u inhoud schrijven alsook zelf een SEO handboek lezen en toepassen op uw website.

Een belangrijke vraag die u zich dan moet stellen. Er is al zo weinig tijd in een dag om te focussen op wat echt belangrijk is, laat staan om te leren over SEO of zoekmachine optimalisatie.   Als u dan nog eens weet dat er meer dan 200 factoren zijn die bepalen of u bovenaan in google verschijnt.

U tijd is kostbaar, laat u daarom bijstaan door online specialisten zoals Digileaps. Wij zorgen ervoor dat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf, terwijl wij zorgen voor uw online zichtbaarheid. Hierbij is SEO slechts een onderdeel van uw totale online marketing.

SEO Advies/Consultancy

U advies & consultancy aanbieden zodat u positie verbetert in de zoekmachines

Lokaal SEO

Uw bedrijf zichtbaar maken in zoekmachines voor lokaal gerichte zoekwoorden

5 SEO Voordelen

Waarom kiezen voor SEO?
5 SEO voordelen die u niet mag vergeten!

Zoekmachines : de wegwijzers van de digitale snelweg

Zo goed als iedereen die online op zoek gaat naar iets, start bij het ingeven van enkele zoektermen in een zoekmachine zoals Google. Het resultaat zijn duizenden resultaten gerelateerd aan hun zoekopdracht. In de meeste gevallen worden slechts enkele van de eerste sites in resultaten aangeklikt.

Dit zijn de winkels met de grootste wegwijzers lang de weg, of met de meest zichtbare winkeletalage & verlichting. Bijvoorbeeld 30% van de mensen klikken op het eerste resultaat, tweede resultaat 14% en derde 10 %. Wanneer ze echt niet vinden wat ze zoeken gaan ze lijst neerwaarts bekijken. Er is ook een mogelijkheid dat ze hun zoekopdracht verfijnen op basis van gerelateerde zoektermen. 

U ziet het wanneer u meer traffic wilt genereren naar uw winkel of bedrijf en omzetten in klanten, bovenaan verschijnen in de zoekresultaten is cruciaal in dit proces.