Ons Team van online experten

team van digitale experten

De personen achter Digileaps hebben jaren ervaring in de media. In de loop der jaren hebben we voor grote print en online reuzen gewerkt. Zo hebben we een goede kijk over het media landschap. Want laten we eerlijk zijn, de theorie is altijd anders dan de praktijk. Sommige dingen kan men gewoon niet leren op de schoolbanken! Zeker niet de sterk veranderende digitale wereld .

Wat ons doet onderscheiden van de anderen is dat we tijdig gezien hebben dat de wereld veranderd is. Hoe sterk het gedrag van klanten gewijzigd is. En wat de impact dit heeft op de communicatie strategie van bedrijven.

Bij ons vindt u daarom geen verkopers, geen traditionele IT-ers of programmeurs die u een website bouwen of aansmeren met onderhoudsabonnementen. Wij baseren ons op onderzoek & analyse om te begrijpen waar uw klanten naar op zoek zijn (zoektermen). Eenmaal we een inzicht hebben wat uw klanten zoeken, gaan we hiervoor content schrijven. Het resultaat is dat klanten u online terugvinden. Waardoor u uiteindelijk meer klanten bereikt en meer omzet genereert.

Dit maakt dat wij in de eerste plaats marketing specialisten zijn die hun klanten adviseren. Wij zorgen ervoor dat potentiële klanten naar u toekomen via een inbound marketing strategie, en u hun aandacht niet moet kopen via een outbound marketing strategie.

Bij ons vindt u ook geen formules voor een website voor een euro per dag, of andere verkoopspraatjes. Mensen die websites voorstellen als een kost begrijpen helemaal niet waarover het gaat. Vandaag gaat het erom dat u weet hoeveel uw investering u heeft opgebracht.

Een website is trouwens slechts een onderdeel van het communiceren met uw potentiële klanten. Uiteindelijk is het gewoon belangrijk dat u weet welk media kanaal het meest geschikt is en vooral waar u de laagste kost per lead betaalt.

kristof herpelinckx

KRISTOF HERPELINCKX

Oprichter & Zaakvoerder
  • Webdesign
  • SEO
  • Web Analytics
  • Online Marketing

DigiLeaps werd opgericht door Kristof Herpelinckx, een online marketing specialist die onder andere zijn ervaring heeft opgedaan als marketing specialist bij enkele online topbedrijven zoals Netlog, Immoweb, streekpersoneel.be.