SEO Advies

SEO advies & consultancy om bovenaan te verschijnen in de zoekmachines zoals google

U heeft al een website of denkt eraan om een nieuwe website te bouwen? U bent niet meteen tevreden of wilt toch eens het advies van een SEO expert? Geen probleem, bij Digileaps geven we u graag onafhankelijk SEO advies.

Heel veel bedrijven hebben al beroep gedaan op onze expertise en advies.

Waarom kiezen voor advies van een SEO-expert bij Digileaps ?

Geen langdurige contracten – in tegenstelling tot vele andere bedrijven bent u bij ons niet gebonden aan lange contracten met een opzegtermijn. 99% van onze klanten zijn sowieso tevreden en blijven klant, de kleine lettertjes hebben wij dus niet nodig !

Onafhankelijkheid – in tegenstelling tot soms andere web bureaus verkopen wij geen producten of diensten van één bepaald bedrijf of van onszelf. Hierdoor kunnen wij in alle eerlijkheid advies geven en de diensten aanbevelen die voor uw bedrijf het best van toepassing zijn.

Korte Terugverdientijd – SEO advies of de bouw van een website is natuurlijk een investering die u graag wenst terug te verdienen op een bepaalde periode. Heel wat van onze klanten hebben na enkele maanden tot een jaar hun investering al terugverdiend.

Data & Tools – ons advies is gebaseerd op data van verschillende bronnen of tools. In vele gevallen gaan we uw data gaan combineren met onze eigen tools.  Dankzij onze tools kunnen wij advies geven dat uw een concurrentieel voordeel geeft.

Wanneer kiezen voor SEO advies?

Het advies van een SEO consultant inroepen is eigenlijk nooit te laat. Goede momenten zijn bijvoorbeeld een redesign of lancering van een nieuwe site. Zo bent u er zeker van dat de site van meet af aan  zoekmachine vriendelijk gebouwd is en bovenaan in google verschijnt. Heel veel van onze klanten kloppen bij ons aan nadat de ondervinden dat de site toch niet zo goed scoort als ze verwacht hadden of vooropgesteld werd. Natuurlijk kunnen we ook bestaande websites gaan optimaliseren.

Hoe een SEO specialist herkennen ?

Heel veel bedrijven beweren dat ze SEO vriendelijke websites bouwen, alsook dat ze SEO experten in diensten hebben. Uit ervaring weten we dat er verschillende standaarden bestaan binnen de expertise die men aanbiedt.

Heel veel van onze klanten kloppen dan ook aan wanneer het kwaad is geschied. Hun website is uit Google verdwenen, ze verliezen heel veel klanten, verschijnen niet meer bovenaan in google of de resultaten vallen gewoon tegen.

Daarom geven wij hieronder alvast enkele vragen waaraan u een echte SEO expert kunt herkennen. Vragen die u moet stellen aan een SEO-specialist :

seo vragen
  • Kunt u enkele voorbeelden tonen van vorige projecten en enkele succesverhalen met ons delen ?
  • Volgt u de Google Webmaster Richtlijnen ?
  • Biedt u nog andere online marketing diensten of advies aan die complementair zijn aan SEO ? (social media, copywriting zijn alvast goede antwoorden)
  • Welke resultaten denkt u dat mogelijk zijn, en in welk timeframe ? Hoe gaat u deze evolutie meten ?
  • Heeft u enige ervaring in mijn sector of branche?
  • Heeft u enige ervaring in de regio/land
  • Hoeveel ervaring heeft u? Waar heeft u deze opgebouwd?
  • Wat zijn u belangrijkste SEO technieken/ strategieën die u toepast?